Hatha Yoga

Blikveld op Youtube

Om te ervaren hoe Sharon les geeft, staan er op YouTube een aantal korte series. Deze series zijn gemiddeld 10 – 25 minuten. Er is voor ieder wat wils; van een zittende tot een staande serie; van een lichte tot een uitdagende serie. Het is een prettige manier om kennis te maken met Sharon of als extraatje naast de fysieke les die ze wekelijks geeft.
 

Lesbeschrijving Hatha Yoga

Deze les is een balans tussen inspanning en ontspanning en wordt gegeven door een fysiotherapeut. Elke les is opgebouwd rondom een thema of intentie. Daarmee is elke les verschillend. Er wordt heel bewust met houding gewerkt. Mede hierdoor kan iedereen meedoen met deze yoga. De enige voorwaarde is dat je op handen en knieën kan steunen. Het is dus een misvatting dat je lenig moet zijn voor yoga. Mensen beginnen juist met deze les om flexibiliteit, kracht, stabiliteit en houding te verbeteren. Bovendien is het een heerlijk moment voor jezelf. Elke les wordt afgesloten met een diepe eindontspanning of meditatie van ruim 20 minuten waardoor je ontspannen en opgeladen met nieuwe energie van de mat komt.

Lesinformatie

De fysieke lessen worden gegeven door Sharon Papen op de volgende momenten aan de Mercatorstraat 32 in Lichtenvoorde:

  • maandag om 20.15 uur
  • dinsdag om 09.30 uur
  • vrijdag om 19.00 uur

De les duurt 60 tot 75 minuten, waarvan het eind een diepe ontspanning of meditatie is. Ook biedt Sharon online lessen aan die je kunt doen waar en wanneer je zin hebt. Kijk hiervoor in de online academie. Of stuur een mail naar [email protected] voor een online proefles.

Om lekker mee te doen met de yoga zijn er verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen:

Wilt je eerst kijken of mijn manier van lesgeven bij je past? Dan kunt een proefles proberen voor €15,-. Als je vervolgens een lessenkaart neemt, krijg je €15,- korting.

Heb je een blessure? Neem contact op Sharon Papen via e-mail of via 06-12174034. Bij de meeste klachten is yoga juist verlichtend.