Vrije Yoga

Blikveld op Youtube

Om te ervaren hoe Sharon les geeft, staan er op YouTube een aantal korte series. Deze series zijn gemiddeld 10 – 25 minuten. Er is voor ieder wat wils; van een zittende tot een staande serie; van een lichte tot een uitdagende serie. Het is een prettige manier om kennis te maken met Sharon of als extraatje naast de fysieke les die ze wekelijks geeft.
 

Lesbeschrijving Vrije Yoga

Deze les is een afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Sharon stemt de les af per week. Dus iedere week een andere les. Er wordt heel bewust met houding  en ademhaling gewerkt. Mede door de fysiotherapeutische achtergrond kan iedereen meedoen met deze yoga. De enige voorwaarde is dat je op handen en knieën kan steunen. Het is dus een misvatting dat je lenig moet zijn voor yoga. Mensen beginnen juist met deze les om flexibiliteit, kracht, stabiliteit en houding te verbeteren. Bovendien is het een moment voor jezelf. Elke les wordt afgesloten met een diepe eindontspanning of meditatie.

Lesinformatie

De fysieke lessen worden gegeven door Nicole en/of Sharon op de volgende momenten:

  • dinsdag om 09.30 uur door Sharon in Lievelde – Bergstraat 5
  • vrijdag om 10.00 uur door Nicole en Sharon in Lievelde – Bergstraat 5

De les duurt 60 tot 75 minuten, waarvan het eind een diepe ontspanning of meditatie is. Ook biedt Sharon online lessen aan die je kunt doen waar en wanneer je zin hebt. Kijk hiervoor in de online academie. Of stuur een mail naar yoga@blikveldfysiotherapie.nl voor een online proefles.

Om lekker mee te doen met de yoga zijn er verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen:

Wilt je eerst kijken of mijn manier van lesgeven bij je past? Dan kunt een proefles proberen voor €17,-. 

Heb je een blessure? Neem contact op Sharon Papen via e-mail of via 06-12174034. Bij de meeste klachten is yoga juist verlichtend.