Hatha Yoga

Blikveld Fysiotherapie op Youtube

Om te ervaren hoe Sharon les geeft, staan er op YouTube een aantal korte series. Deze series zijn gemiddeld 10 – 25 minuten. Er is voor ieder wat wils; van een zittende tot een staande serie; van een lichte tot een uitdagende serie. Het is een prettige manier om kennis te maken met Sharon of als extraatje naast de fysieke les die ze wekelijks geeft.
 

Lesbeschrijving Hatha Yoga

Deze les is een balans tussen inspanning en ontspanning en wordt gegeven door een fysiotherapeut. Elke les is opgebouwd rondom een thema of intentie. Daarmee is elke les verschillend. Er wordt heel bewust met houding gewerkt. Mede hierdoor kan iedereen meedoen met deze yoga. De enige voorwaarde is dat je op handen en knieën kan steunen. Het is dus een misvatting dat je lenig moet zijn voor yoga. Mensen beginnen juist met deze les om flexibiliteit, kracht, stabiliteit en houding te verbeteren. Bovendien is het een heerlijk moment voor jezelf. Elke les wordt afgesloten met een diepe eindontspanning of meditatie van ruim 20 minuten waardoor je ontspannen en opgeladen met nieuwe energie van de mat komt.

Lesinformatie

De lessen worden gegeven door Sharon Papen op de volgende momenten aan de Mercatorstraat 32 in Lichtenvoorde:

 • maandag om 18.30 uur
 • dinsdag om 09.30 uur
 • woensdag om 10.00 uur
 • vrijdag om 19.00 uur

De les duurt 60 tot 75 minuten, waarvan het eind een diepe ontspanning of meditatie is. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen:

 • Losse les €10

  Hiermee kun je één les volgen.

 • 5-lessenkaart €45

  Hiermee kun je 5 lessen volgen (2 maanden geldig).

 • 10-lessenkaart €85

  Hiermee kun je 10 lessen volgen (4 maanden geldig).

 • 20-lessenkaart €150

  Hiermee kun je 20 lessen volgen (8 maanden geldig).

Wilt u eerst kijken of het bij u past? Dan kunt een proefles proberen voor €10,-. Als u vervolgens een lessenkaart neemt, krijgt u €10,- korting.

Heeft u een blessure? Neem contact op Sharon Papen via e-mail of via 06-12174034. Bij de meeste klachten is yoga juist verlichtend.