Hatha Yoga

Blikveld Fysiotherapie op Youtube

Om te ervaren hoe Sharon les geeft, staan er op YouTube een aantal korte series. Deze series zijn gemiddeld 10 – 25 minuten. Er is voor ieder wat wils; van een zittende tot een staande serie; van een lichte tot een uitdagende serie. Het is een prettige manier om kennis te maken met Sharon of als extraatje naast de fysieke les die ze vier keer per week geeft. Tevens kun je ook gehele online lessen volgen. van een uur. Als je dat prettig lijkt, stuur een e-mail naar [email protected]
 

Lesbeschrijving Hatha Yoga

Deze les is een balans tussen inspanning en ontspanning en wordt gegeven door Sharon.  Naast de basis in de yoga neemt ze haar fysiotherapeutische en hypnose achtergrond mee in de les. Elke les is opgebouwd rondom een thema of intentie. Daarmee is elke les verschillend. Er wordt heel bewust met houding gewerkt. Mede hierdoor kan iedereen meedoen met deze yoga. De enige voorwaarde is dat je op handen en knieën kan steunen. Het is dus een misvatting dat je lenig moet zijn voor yoga. Mensen beginnen juist met deze les om flexibiliteit, kracht, stabiliteit en houding te verbeteren. Bovendien is het een heerlijk moment voor jezelf. Elke les wordt afgesloten met een diepe eindontspanning of meditatie van ruim 20 minuten waardoor je ontspannen en opgeladen met nieuwe energie van de mat komt.

Lesinformatie

Vanwege de COVID-maatregelen is er een aangepast lesrooster. Naast de fysieke lessen komt er ook wekelijks een nieuwe online les beschikbaar. Wil je graag de online les volgen, stuur een e-mail naar [email protected]

Sharon geeft wekelijks op de volgende momenten yoga in zaal 2 (Mercatorstraat Lichtenvoorde):

 • maandag om 20.15 uur
 • dinsdag om 09.30 uur
 • vrijdag om 19.00 uur

De les duurt 60 tot 75 minuten, waarvan het eind een diepe ontspanning of meditatie is. Om mee te doen zijn er de volgende mogelijkheden:

 • Losse les €12,50

  Hiermee kun je één les volgen.

 • 5-lessenkaart €50,-

  Hiermee kun je 5 lessen volgen (2 maanden geldig).

 • 10-lessenkaart €95,-

  Hiermee kun je 10 lessen volgen (4 maanden geldig).

 • 20-lessenkaart €160,-

  Hiermee kun je 20 lessen volgen (6 maanden geldig).

 • 20-lessenkaart €175,-

  Hiermee kun je 20 lessen volgen (8 maanden geldig).

Wilt je eerst kijken of Sharon’s manier van lesgeven bij je past? Dan kun je een proefles proberen voor €12,50,-. Als je vervolgens een lessenkaart neemt, ontvang je één extra les gratis.

Heb je een blessure of bepaalde klachten? Neem contact op Sharon Papen via e-mail of via 06-12174034. Bij de meeste klachten is yoga juist verlichtend en helpend.